EXPO APA 2010

Expo APA este considerata cea mai importanta si directa cale de informare a operatorilor din sectorul servicilor publice de alimentare cu apa si canalizare precum si a specialistilor din institutele de proiectare, in legatura cu noutatile aparute in domeniul echipamentelor, utilajelor si tehnologiilor specifice acestui domeniu.
A devenit deja o traditie ca Danex Consult sa participe la acest eveniment de renume. Ca in fiecare an, Danex s-a pregatit pentru o participare spectaculoasa, cu un stand de 90 mp pe doua nivele, unde orice vizitator a putut afla informatii de interes pentru proiectele sale in domeniul apei.
Danex a reusit pana in prezent sa obtina Diploma pentru “Cel mai bun stand” in 2006, Diploma de “Excelenta in calitate de furnizor de servicii integrate” in 2007, Premiul Special al Juriului - in 2008 si Premiul "Echipamente noi in sectorul de apa" , in 2009. La standul Danex au putut fi intalniti atat specialisti din cadrul firmei, pregatiti sa prezinte cele mai noi solutii tehnice, cat si specialisti din partea partenerilor straini ai companiei.

expoAPA_2010_MIC

In cadrul ExpoAPA 2010, Danex a obtinut atentia juriului din nou, contribuind in cadrul evenimentului, cu tehnologii si solutii inovatoare si prietenoase cu mediul, prezentate ca solutii la cheie, oferite de catre Danex Consult. In cadrul stand-ului, pentru o mai buna viziune asupra tematicii de promovare a echipamentelor si solutiilor diverse din domeniul protectiei mediului in infrastructura de apa, a fost amenajata o macheta in miniatura, la scara, a stand-ului Danex, impreuna cu toate detaliile descriptive, prezente in stand.

macheta view

Standul Danex a fost onorat sa primeasca Premiul de Excelenta al organizatorilor, un premiu acordat unui numar de companii la editia 2010, omniprezente la editiile ExpoAPA, companii care au contribuit prin prezenta, interes fata de solutionarea problemelor din infastructura de apa si inovatii in domeniu, in cadrul acestei manifestari anuale.

dnx itt stand

Peretele de apa curgatoare, specific deja stand-ului companiei, a atras multe priviri si a trezit interesul vizitatorilor Expo APA 2010, de a lua parte la experienta Danex, intr-un spatiu special amenajat, racoros si primitor.

Expo Apa 2010

Expo APA reprezinta un eveniment unde Danex va fi mereu prezent si va prezenta cele mai noi tehnologii si solutii de pastrare a unui echilibru intre mediul inconjurator si solutia tehnica propriu-zisa, va promova cei mai seriosi si mai puternici parteneri pe piata infrastructurii de apa si va tine stacheta sus pentru titulatura care i-a consacrat firmei Danex un loc de cinste printre furnizorii de solutii la cheie: FURNIZOR GENERAL DE MATERIALE, ECHIPAMENTE, TEHNOLOGII, SERVICII PENTRU SOLUTII COMPLEXE IN DOMENIUL APEI.

Va asteptam la Expo APA 2011 !