Cariere

Cursuri de formare profesionala autorizate

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor au autorizat Danex Consult S.R.L. , in conformitate cu prevederile Ordonantei de Guvern nr. 129/2000 sa organizeze cursuri de formare profesionala in urmatoarele domenii:

 • -           Operator apa - canal - electromecanic statii pompare apa - canal 724116
 • -           Operator apa - canal - operator la tratarea apei tehnologice (epurari - tratari) 816307
 • -           Lacatus constructii metalice si utilaj tehnologic 721421
 • -           Sudor 721221
 • -           Strungar 722421
 • -           Frezor - rabotor - mortezor 722422
 • -           Inspector - resurse umane 342304
 • -           Auditor in domeniul calitatii 242303
 • -           Inspector - securitate si sanatate in munca 315219
 • -           Electrician constructor 713721
 • -           Asistent manager 343103

Astfel ca Danex Consult vine in intampinarea partenerilor sai, persoane fizice sau juridice, cu un set de programe de calificare proiectate cu profesionalism si adaptate sa corespunda nevoilor dumneavoastra.

Inscriere la cursurile organizate de Danex Consult:

 

 • Formular pentru persoane fizice;  
 • Formular pentru persoane juridice;

Pentru a avea succes in activitatea pe care o desfasurati trebuie sa lucrati cu oameni competenti, performantele lor (sau ale dumneavoastra) trebuie sa fie crescute, iar instructorii cu care colaboram va pot ajuta sa dobanditi aceste competente si cunostinte de care aveti nevoie.

Astfel veti avea certitudinea ca ultimele proceduri si informatii actuale din domeniul dumneavoastra de interes va vor fi prezentate in cadrul cursului la care veti lua parte. Instructorii nostri se vor ocupa de dumneavoastra si va vor ajuta sa va dezvoltati profesional, sa obtineti aceea calificare pe care o doriti.

La absolvirea Cursului de Calificare veti avea o diploma care sa ateste rezultatele dumneavoastra si noua calificare dobandita.

Cunoasterea creste prin acumularea de informatii, informatiile reprezinta motorul activitatii dumneavoastra, activitatea dumneavoastra este vehiculul care va propulseaza spre succes, ca sa dobanditi rapid succesul dorit va trebuie un motor performant, iar Certificatul de absolvire al cursului urmat reprezinta carnetul dumneavostra de conducere !

Pentru informatii despre programul cursurilor, tematica acestora, metodele de evaluare, inmanarea Diplomelor, sau informatii despre colaboratorii nostri care vor sustine aceste cursuri puteti sa va adresati Departamentului de Resurse Umane.

Va rugam sa completati formularul de inscriere si sa-l transmiteti Departamentului Resurse Umane al S.C. Danex Consult S.R.L. , la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , in atentia doamnei Mocanu Diana.

Pentru ajutor in completarea Formularelor, sau probleme cu descarcarea acestora de pe site-ul nostru va puteti adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza